Tisztelt Olvasó!

Szerzők

  • Dr. Porkoláb Imre ezredes

Absztrakt

Dr. Porkoláb Imre ezredes, a Honvédségi Szemle szerkesztőbizottságának új elnöke (főszerkesztője) megfogalmazza a folyóirat előtt álló új feladatokat és a kiadói tevékenység céljait.

A Honvédségi Szemle fő célkitűzése, hogy friss ötletek bevezetésével és szakmailag megalapozott, hasznos írásokkal támogassa a költséghatékony képességfejlesztést, ezzel segítve a haderő reagálóképességének és túlélőképességének javítását, megteremtve Magyarország versenyelőnyét a védelmi szektorban. Ennek érdekében a szerkesztőbizott-ság több újítás bevezetésére is készül. Így például a jövőben tematikus összeállításokkal is jelentkezünk, valamint – a hagyományos rovatszerkezet megtartása mellett – az egyes lapszámokban igyekszünk egy-egy specifikus képességfejlesztési területre is fókuszálni, ezáltal is segítve a fenti célkitűzést.

 

Hivatkozások

-

##submission.downloads##

Megjelent

2018-09-25

Hogyan kell idézni

Porkoláb, I. (2018). Tisztelt Olvasó!. Honvédségi Szemle – Hungarian Defence Review, 146(5), 3. Elérés forrás https://kiadvany.magyarhonvedseg.hu/index.php/honvszemle/article/view/342

Folyóirat szám

Rovat

Előszó

Ugyanannak a szerző(k)nek a legtöbbet olvasott cikkei

1 2 > >>