Mindig történelmi időket élünk! Szakály Sándor új könyvéről - Kocsis, Mihály (Honvédségi Szemle – Hungarian Defence Review, 2025)
Szakály Sándor most kötetbe gyűjtött száz kritikája húsz esztendő terméséből (2005–2024) merít. Talán nem tévedünk, ha azt mondjuk: mindez csak töredéke az ezekben az esztendőkben megjelent történelmi témájú könyveknek.