Új dimenziók a geoinformációs támogatásban - Rojkó, Annamária (Honvédségi Szemle – Hungarian Defence Review, 2025)
Február 4-én a Bálna Honvédelmi Központ adott otthont a Katonai Térképészet Napját ünneplő szakmai rendezvénynek. A HM Zrínyi Nonprofit Kft. Geoinformációs Divízió állománygyűlésének résztvevőit, valamint a meghívott csapattérképészeket és vendégeket Szalay-Bobrovniczky Kristóf, Magyarország honvédelmi minisztere levélben köszöntötte. A rendezvény szakmai előadását Zboray Zoltán, a HM Zrínyi Nonprofit Kft. Geoinformációs Divízió Geoinformációs és Légiképesség-fejlesztési igazgatóság igazgatója tartotta „Új dimenziók a geoinformációs támogatásban – 106 éves az önálló magyar térképészet” címmel.