Konferenciaajánló

2020-09-28

A 2020. évi világjárvány új biztonsági kihívásokat hozott a kritikusinfrastruktúra-védelemben és a biztonságtudomány területén is. A tapasztalatok, kutatási és megoldási eredmények mindenki számára kiemelt fontossággal bírnak. Ennek apropójából, a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részeként az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karán idén ismét megrendezik a közép-európai kritikus infrastruktúrák védelmének témakörében tartott nemzetközi konferenciát (2nd International Conference on Central European Critical Infrastructure Protection – ICCECIP 2020).

A rendezvény időpontja: 2020. november 16-17. A konferencián való részvételre a járványügyi intézkedések miatt online formában van lehetőség, amely ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A konferencia fővédnöke Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes.

Az ICCECIP 2020 konferencia lehetőséget biztosít a témához kapcsolódó, vagy a konferencián elhangzott tudományos előadások publikációinak a Magyar Honvédség Parancsnokság kiadásában megjelenő folyóiratokban, így a Honvédségi Szemlében és a Hungarian Defence Review-ban történő elhelyezésére is.

A konferenciáról bővebb információkat itt talál.